Zelfstandigen Bouw

Logo Zelfstandigen Bouw

Met 10.000 aangesloten vakmannen is Zelfstandigen Bouw al ruim 15 jaar de grootste ondernemersorganisatie voor en door zzp’ers in de bouw, hout en techniek.

Zij vindt het belangrijk dat de vakman kan doen waar hij goed in is: eersteklas vakwerk leveren. De zaken daaromheen kun je aan Zelfstandigen Bouw overlaten. Want zakelijke dienstverlening en belangenbehartiging is hun deskundigheid.

Door hun jarenlange ervaring hebben zij veel kennis en expertise in huis. Zowel op juridisch als op het ondernemersvlak. Maar zij mengen zich ook in de politiek. Want het belang van zzp’ers wordt nogal eens over het hoofd gezien. Zij zorgen ervoor dat de stem van de zzp’er in Den Haag gehoord wordt. Door actief de politieke discussie te voeren en oplossingen te zoeken die goed zijn voor zzp’ers.

 

Teken de petitie

Voor een EERLIJKE zelfstandigenaftrek!

Het kabinet wil de zelfstandigenaftrek verlagen. Met maar liefst ruim € 2.000. Zo wil het de koopkracht van iedereen versterken. Niet van jou dus! Dat is niet eerlijk. Wij willen een zelfstandigenaftrek die wel eerlijk is. Een zelfstandigenaftrek die hoger is als je je risico’s netjes hebt afgedekt.

Teken de petitie hier!