EasyZZP

Logo EasyZZP

EasyZZP is hét administratiekantoor voor de ZZP en MKB ondernemer.
Bij EasyZZP werken wij met de modernste online software. De ondernemer kan zich focussen op zijn onderneming, terwijl wij de administratie verzorgen! Banktransacties worden automatisch gedownload, bonnetjes kunnen met de App gefotografeerd worden, facturen kunnen direct doorgemailt worden en verkoopfacturen worden uit de online webtool verstuurd. In de online webtool krijgt de ondernemer inzicht in al zijn cijfers. Hierdoor is de ondernemer nooit teveel tijd kwijt aan de administratie, en heeft hij of zij altijd actueel inzicht!

Vanaf € 97,- per maand verzorgen wij de volledige administratie en doen wij de aangiften BTW en inkomstenbelasting. Dit is inclusief de online webtool en Yuki app! Voor het tarief geldt: “Administratie en aangiften voor een vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf!” Zo weet de ondernemer altijd waar hij of zij aan toe is.

Leden van Zelfstandige Professionals ontvangen 10% korting op het maandtarief vanaf het basispakket en 50% korting op de eenmalige inrichting (€ 74,- ivp 149,-). Ga hiervoor naar deze pagina.

EasyZZP is gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam, Zwolle en Zierikzee. Vanuit onze locaties bedienen wij klanten door heel Nederland. Veel van ons contact verloopt online, echter ontmoeten wij onze klanten ook graag voor een face-to-face gesprek.
Wij gebruiken diverse communicatiemiddelen zoals Skype, Google Hangouts, Facetime en natuurlijk ook mail en telefoon.

Teken de petitie

Voor een EERLIJKE zelfstandigenaftrek!

Het kabinet wil de zelfstandigenaftrek verlagen. Met maar liefst ruim € 2.000. Zo wil het de koopkracht van iedereen versterken. Niet van jou dus! Dat is niet eerlijk. Wij willen een zelfstandigenaftrek die wel eerlijk is. Een zelfstandigenaftrek die hoger is als je je risico’s netjes hebt afgedekt.

Teken de petitie hier!